Bilsamling

LASTEBILTRANSPORT I 4 GENERASJONER.

Indre Agder Transport er et firma med lang erfaring innen transport og vi er en transportør i stadig utvikling som er opptatt av å følge kundenes behov. I tillegg til transporttjenester kan vi også tilby graving, massetransport, levering av alle typer masser, som grus, stein, sand, fyllmasse og jord.

Indre Agder Transport er en familiebedrift og første generasjon i familien begynte med transport i 1929. Fjerde generasjon har vært i full aktivitet her i flere år nå.

Vi disponerer rundt 20 lastebiler, hvorav fem er semier med kran, ti er kranbiler med hengere. Alle av varierende størrelser, samt vogntog, semier uten kraner og tippbiler som kjører både langtransport, spesialtransport og lokaltransport.
Bilparken er moderne og holder høy standard og vi har dyktige medarbeidere som gjør en fantastisk jobb. Lang erfaring sikrer at både kompetansen og kvaliteten i arbeidet holder ett nivå vi kan være stolt av, og som våre kunder kan være trygge på.

Våre nisjer er transport av trelast, byggeelementer, hus moduler, garasjer, brakker, takstoler og limtre for de største produsentene på Agder.
Bondenæringen er også viktig for oss, samt entreprenører, mekanisk industri og ikke minst alle private er kunder. Vi kan nevne transport av grasballer, kraftfor, gjødsel, landbruksutstyr, traktorer, stålkonstruksjoner, lekestuer og jord/grusmasser fra våre massetak.

Vi har spesialutstyr og ansatte som utfører en profesjonell jobb med høyt kundefokus. Vi transporterer i hele landet og er rett som det er i Møre, Trøndelag eller Nord Norge. Bergen, Stavanger og østlandet er steder vi er flere ganger i uka.

Dyktige medarbeidere for å tilby tjenester og kunnskap innenfor grunn- og anleggsarbeider til kunder som vil ha utført mindre eller større arbeider har vi også.

Som ett av Sørlandets større transportfirmaer er vi stolte av å også kunne være med på å bidra i lokalsamfunnet vårt. Det er viktig at vi som arbeidsgiver og enkeltmennesker tar ansvar for å være med å bidra i det lokale nærmiljøet.


I flere år har Indre Agder Transport støttet og samarbeidet med flere lag og organisasjoner, og bidrar med pengestøtte eller andre tjenester. Som eksempler hvor vi har vært med eller er med nå kan nevnes Trygg Skolevei, Otra IL håndball, EH-banen, Høgås Skianlegg, Rafoss Motorsport, Trollbakken Arena og etableringen av Motocrossbane på Hornnes.